Zakopane — portal z-ne.pl
Fotografia — Zakopane

Aktualności · Tatry i Podhale

Fotografia

Pies czy ludzka głupota.

15 wpisów. Archiwum — bez odpowiedzi.

miler
Oto w całej okazałości " pies na Rysy " ze swoją właścicielką maści niemieckiej. Jak obiecałem wstawiłem.
Oglądać łącznie z poprzednim postem.
Pawel
Wygląda jak jakaś mieszanka retrievera. Tym gorzej, bo to pies myśliwski.
RadamiaN
a za Panią i pieskiem Pan z różowym mieszkiem (chyba siateczką ;).
~turysta

pies na Rysach

Dlaczego nikt ze strażników TOPR nie karze takich ludzi wysokimi grzywnami???
Czaro

pies

Cóż zrobic skoro pies mądrzejszy od Pani. (głupota siega nieba. Minut dla obsługi TPN ). Co tam pies, cepry ubrani po plażowemu z kubłami piwa. Szok)
sivy

Re: pies

Nikt z tpn-u nie może tu ingerować , bo to słowackie wejście na rysy . Więc minus dla tanapu ( nareszcie ) :D .
frufru

nie ma minusa dla tanapu, na słowackie szklaki można wchodzić z pieskiem:-)
sivy

NIE !!!!!!!!! :eek: A tanap na to "Wprowadzanie i hodowanie psów poza osadami, oprócz służbowych psów LP TANAP-u, nie jest dozwolone. " w skrócie :D
frufru

na magistrali tatrzańskiej można spacerować z psem, musi być na smyczy co jest jakby oczywiste:-)
sivy

http://galeria.z-ne.pl/gt,zdje cie,pol,glowna,9036.html a ten millera jak i ten nie są na magistrali tatrzanskiej :D MINUS dla tanapu ( to już drugi ) po trzecim nie wiem co będzie :cool:
sivy

http://galeria.z-ne.pl/gt,zdje cie,pol,glowna,9036.html
rolf
no to ja wybiorę się z grzechotnikiem. a co? niech ma. czy musi mieć kaganiec?? aż chce się żyć. nie napiszę,że Pani jest głupia bo zaraz zostanę zganiony, że obrażam ludzi, kwiatki itp. napiszę, że jest oryginalnie pomysłowa :D
Weekenda

o mój panie święty... to może ja swoje koty wezmę? lubią się wspinać... ;-)
mirko-33

pies

może wszyscy spacerujmy po szlakach z psami ,kotami i innymi zwierzrzakami, a jak taki piesek się z kupka lub siusiu zrobi to Ci idący poniżej będą musieli to wszystko wąchać o zgrozo gdzie jesteś
~xx

a ciekawe co robia ludzie na szlakach jak im sie zachce ... najlepiej zlinczowac psy, kazdy polak najmadrzejszy ...