a skoro już jesteśmy przy zagadkach
11 wpisów. Archiwum — bez odpowiedzi.
wspomnień czar czyli ... skąd zrobione :-)
Z Bobrowca lub z Juraniowej Przełęczy?
Ciepło ,a jeśłi to wspomnień czar to z ..... :cool:
...to z Bobrowieckiej Przełęczy, wszak szlak ten zamknięto w zeszłym roku:-)
ale czyż z bobrowieckiej tak wspaniały widok ( któego już legalnie nie zobaczymy ) się roztacza , nie toć ona cała zarośnięta wkoło . :D
z Kamienistej ?
Niestety to nie jest zdjęcie z Kamienistej :-(
Elat poraw jedną odpowiedź i wszystko jasne ;-)
Elat poraw jedną odpowiedź i wszystko jasne ;-)
Jamborowy Wierch?
prawidłowa odpowiedź już padła tylko po co to "lub" .
Wspomnień czar dotyczy uroku widoków i miejsca i choć nie można tego odmówić jamborowemu to jednak juraniową wspominam jako duszną zarośniętą przełęcz . a skoro nie juraniowa ani jamborowy to z pewnością .....
Wspomnień czar dotyczy uroku widoków i miejsca i choć nie można tego odmówić jamborowemu to jednak juraniową wspominam jako duszną zarośniętą przełęcz . a skoro nie juraniowa ani jamborowy to z pewnością .....
W takim razie zostaje Bobrowiec:-)
Mając już podpowiedź szukałam gdzieś obok, wykluczając poprzednie odpowiedzi. Ale jak takie zagadki wzbogacają wiedzę, trzeba poszperać trochę w swoich fotkach i nie tylko swoich;-)
Mając już podpowiedź szukałam gdzieś obok, wykluczając poprzednie odpowiedzi. Ale jak takie zagadki wzbogacają wiedzę, trzeba poszperać trochę w swoich fotkach i nie tylko swoich;-)
i tu fanfary :-)
najbardziej "lubiłem" wygrzewać się w słońcu zdala od wielkomiejskiego zgiełu grzesia :-)
najbardziej "lubiłem" wygrzewać się w słońcu zdala od wielkomiejskiego zgiełu grzesia :-)