...
4 wpisów. Archiwum — bez odpowiedzi.
cudne
Mimo kolorowanego szlagu ...
... sú aj pomerne bežné pohľady (widoki) "krajšie". To treba zôrazniť.
Mojím hlavným cieľom je zachytávať bežné aj nie bežné pohľady na morfológiu Tatier a iných turisticky zaujímavých objektov. A vždy, podľa možností, aj s tým, čo ja tam najkrajšie.
(Počet tých záberov, ktoré sa do žiadneho výberu nedostali, je vysoký...)
Mojím hlavným cieľom je zachytávať bežné aj nie bežné pohľady na morfológiu Tatier a iných turisticky zaujímavých objektov. A vždy, podľa možností, aj s tým, čo ja tam najkrajšie.
(Počet tých záberov, ktoré sa do žiadneho výberu nedostali, je vysoký...)
Re: Mimo kolorowanego szlagu ...
ja nie zazdroszczę JanoP, , że tak sobie łazi po niemalowanych, ale, o ile orientuję się w jego języku, to uświadamia naszych, gdzie nie wolno chodzić!
Istotnie, /cudne/ obramowanie Bystrej od południa, zamyka cały okrąg Dol. Bystrej, z dwoma kotłami, jest foto. znakomite. Przy okazji widzimy, że nazwy nawet na polsko - słowackich mapach róznią się znacznie od potocznych - górskich, ot choćby Bystra Jakubina. Pozdrawiam JanoP
Istotnie, /cudne/ obramowanie Bystrej od południa, zamyka cały okrąg Dol. Bystrej, z dwoma kotłami, jest foto. znakomite. Przy okazji widzimy, że nazwy nawet na polsko - słowackich mapach róznią się znacznie od potocznych - górskich, ot choćby Bystra Jakubina. Pozdrawiam JanoP
Nazwyska objektow w Tatrach
Niektoré názvy, ktoré som uviedol v opise záberu, nie sú (zatiaľ) oficiálne. Avšak zvolil som si ich v súlade so systémom názvov v celých Tatrách a v budúcnosti sa budem snažiť o to, aby boli v takejto podobe štandardizované.
Akékoľve k poznámky a námety k tejto téme uvítam.
Vzhľadom na zásadné okolnosti sa nateraz so závermi k tejto otázke neponáhľam. Niektoré veci potrebujú dozrieť, väčšina potrebuje ešte "podoprieť" primeranými argumentmi.
Akékoľve k poznámky a námety k tejto téme uvítam.
Vzhľadom na zásadné okolnosti sa nateraz so závermi k tejto otázke neponáhľam. Niektoré veci potrebujú dozrieť, väčšina potrebuje ešte "podoprieť" primeranými argumentmi.