Zakopane — portal z-ne.pl
Fotografia — Zakopane

Aktualności · Tatry i Podhale

Fotografia

zagadka

10 wpisów. Archiwum — bez odpowiedzi.

rolf
skąd zrobione? (jakość nienajlepsza, bo robione telefonem :-( )
foteol
Albo z Gęsiej Szyi, albo ze szlaku Polana Pod Wołoszynem - Wodogrzmoty. Ale łeba bych se urwać nie doł.
winston
nad :-)
rolf
Brawo winston. A dokładnie z Siwarnego Żleby przed samym przejściem w zagonny! Bardzo blisko Turni. :D
winston
Dzięki za brawa - nie spodziewałem się, ale skoro byłem pierwszy to jak jest nagroda? ;-)
rolf
nagroda? sklep Koła fortuny jest pusty :D . chyba najlepszą nagrodą jest satysfakcja (mając na uwadze, że tam się nie bywa) Pozdrawiam :-)
winston
Racja, w sklepie koła fortuny nie byłem nigdy ;-) W innych miejscach różnie to bywało. Jeśli można pociągnąć wątek nagordy to choć nagroda pocieszenia niech będzie :D A nią odpowiedź na pytanie: Dawno zdjęcie zrobione? :-)
rolf
wrzesień 2008 :D
winston
Dzięki :-) Chciałem znać datę, bo na zdjęciu na parkingu (byłym) przy Wodogrzmotach widać czarną "plamę" i pomyślałem, że owa "plama" może mieć związek z gruzem bitumicznym z remontu Drogi Oswalda Balzera i odpowiedź zaspokoiła moją ciekawość. :-)
rolf
Dokładnie takjak piszesz. Szkoda, że jakość zdjęcia do d..., bo spod Turni pięknie widać Starą Roztokę :-(