Biel Zachodnich
9 wpisów. Archiwum — bez odpowiedzi.
Nie wywołałeś lawiny? :p
Wywołałem lawinę .... krytyki, wpisami o Jano.
miller, czy ty nie masz za dużego mniemania o sobie :D :D , czy to na pewno Ty wywołałeś tę lawinę :p . Ja Ciebie po "paru postach rozszyfrowałam" ;-) :-)
A kto oberwał największe baty ??? :D
ale chyba już się zagoiło :D . ja dziś jestem "ogólnodostępna" bo z gorącym złocistym płynem pt. FEBRISAN (dla niewtajemniczonych to lek na grypę bez recepty), więc mam luz :D
Nie zgadzam się ze stwierdzeniem, że to Ty oberwałeś największe baty, Miller. Tobie wystarczy odstawić leki, mnie nic już nie pomoże. Na dodatek okazałam się być Macierewiczem. NIC TO :-) Musisz być bardziej asertywny, jeśli chodzi o "haki" kolegów forumowiczów. Chcą sobie być przykrusami - trudno, nic się z tym nie da zrobić. Ale reakcja na te "haki" jest dowodem na to, że przynętę dobrą zarzucili - udało się zadymić na forum. Nie bądź miechem na ich żar, ani wodą na ich młyn.
Apropos zdjęcia - cudne :-) Nie boisz się gór zimą? Pytanie retoryczne, skoro tam byłeś :D , ale i tak jestem ciekawa jakie masz podejście do kwestii. :cool:
Apropos zdjęcia - cudne :-) Nie boisz się gór zimą? Pytanie retoryczne, skoro tam byłeś :D , ale i tak jestem ciekawa jakie masz podejście do kwestii. :cool:
Joanno, jesteś w błędzie :D , pomoże Ci. Dotrwałaś wczoraj dłużej niż ja a więc wiesz, że na mnie też posypią się gromy. Udowodniłam spiskowa teorię dziejów. Macierewicz to nie moja bajka :mad: Jedź ze mną do Rygi, a jak nie chcesz to jedźmy na Słowację. Tam lekarze Ci pomogą :D (bo mi pomoze wyjazd w góry, znajdź to gdzieś, chyba w Litworowy). Na Słowacji rolf załatwi nam kwaterę ;-) (nawet na cmentarzu) :D , Ty znasz dobrze służbę zdrowia, wiesz co i jak :D , a andy "w ramach nałożonej kontrybucji" załatwi Tobie leczenie a mi operację plastyczną :p (na życzenie mogę temat rozwinąć ;-) ).oczywiście za darmo :D . Jak wrócimy to nikt nas nie pozna :p ;-)
Ewa, co tam Ryga - idźmy razem w góry! Kto chce z nami? Jest tylko mały problem - jestem obrzydliwie praworządna i ze szlaku nie zejdę... I co my z tym zrobimy? Skoki po kamieniach przez Białą Wodę odpadają... A wiesz, w moim przewodniku szlak na Bobrowiec jest opisany, gdybyś o tym nie napisała, nie wiedziałabym i znając moje szczęście, wlazłabym prosto na filanca :p
Rolf nie tylko nam narai kwaterę, ale sporządzi dla nas mapkę wszytskich fajnych barów i knajpek - prawda Rolfie? :-) Kwatera na cmentarzu dobra, bo spokojna :D O świadczenia zdrowotne się nie martw - co się da wyrwać w ramach kontraktu z NFZ zostaw mnie :D Wiesz, nie rozumiem dlaczego miałabym Tobie załatwić operację plastyczną? Coś przeoczyłam na forum? (lubię rozmowy o "oczach" :D ) Może to ja miałabym mieć tę plastykę - na klona Macierewicza - nikt by mnie nie poznał - to murowane!
Rolf nie tylko nam narai kwaterę, ale sporządzi dla nas mapkę wszytskich fajnych barów i knajpek - prawda Rolfie? :-) Kwatera na cmentarzu dobra, bo spokojna :D O świadczenia zdrowotne się nie martw - co się da wyrwać w ramach kontraktu z NFZ zostaw mnie :D Wiesz, nie rozumiem dlaczego miałabym Tobie załatwić operację plastyczną? Coś przeoczyłam na forum? (lubię rozmowy o "oczach" :D ) Może to ja miałabym mieć tę plastykę - na klona Macierewicza - nikt by mnie nie poznał - to murowane!
Nie przesadzaj z tą praworządnością, coś wymyślimy :p , jeszcze nie wiem co, bo dziś popijam złocisty płyn ale gorący :p (też gdzieś pisałam, ale Tobie ułatwię (Febrisan)). A może jak zjesz oscypka to nie będziesz wiedziała gdzie idziesz? Bo on pachnie cudnie. :p. Z filancami damy radę, bo nie wyjdziemy przy waksmundzkim (rolfie, tam Cię trafił czy przy chatce :D ?) Dobrze, mówisz masz. ;-) Jak obejrzałam zimowe zdjęcia millera (m.in. te do Kuno, całkowita prywata, nieładnie miller :D ) i inne to padłam z wrażenia i mam twarz jak kocią mordę :D (fotografia,Litworowy,rolf chyba sobota). I nie będę warczeć na rolfa, nawet nie "zdobędę dla niego pagórka przed śniadaniem", bo mi się ta moja kocia morda podoba, nawet jak "wywołuje uśmiech litości an czyjejś twarzy". A jak mi się znudzi to pojedziemy na Słowację.....resztę znasz. :D :p