zazdroszczę
20 wpisów. Archiwum — bez odpowiedzi.
:-)
Udostępniłaś Swoje, tak, Tobie pozwoliłam. ;-) :p Bo to Twoje. One są wszystki z tej samej wyprawy na Kozi Wierch. O tej trasie nie miałam zielonego pojęcia, bo poprzedniego wieczora się z nią nie zapoznałam. Sama bym nie poszła ale z kimś do kogo mam zaufanie, to i owszem, nawet.....jeszce nie wiem :D :p
13.50
Fajny zegarek:D
Re: 13.50
foteolu, a gdzie go widzisz? :p
Nie widzę go ale z podpisu pod zdjęciem wnioskuję, że ze zdjęcia można odczytać , która godzina:D
Ładny zegarek, ale zepsuty - pokazuje dobrą godzinę tylko raz dziennie...
...nawet z sekundami,... trudniej z papierzanego.
...dobrą, utrwaloną na zdjęciu, na któryn to czas się zatrzymał.
foteolu, jesteś genialny :D . Ale to nie zegarek (mam fajny z sekundami) tylko mój kiepski aparat bez sekund (jak u millera) :D
Rafale, przeczytaj wpis do foteloa, Ty tez jestes genialny :D :p
gosc, godzina utrwalona na zdjęciu, ale czsu nie da się zatrzymać :p
gosc, troche nie nadążam za Tobą. :-) Gdzie te sekundy? a zdjęcia nie mam papierzanego ino do oglądania na ekranie.
ale foteol robi analogiem i nie stosuje datownika ( brrrrr ), więc On nie wie z której godziny zdjęcie.
Bo foteol jest prawdziwym fotografem :-) i potrafi ustawic parametry. Ja jak robiłam zdjęcia analogowym to połowa nie nadawała się do oglądania, nie mówiąc o tym, ze najpierw musiałam zapłacić za zdjęcia, a potem widziałam co jest. Masakra. A tak mogę robić dużo zdjęć i usunąć to co mi się nie podoba. Bo ja umiem tylko na "auto", "krajobrazy" itd...
fajna fotka! może dlatego, że zrobiona 50 min. po 13.00 :D Przez 50 min. można...., bo jak to mitologia głosi ,, między ustami, a brzegiem pucharu...." :-)
"...Śpi szczęście, co najsłodsze dreszcze daje łonu,
Między wargą a czarą, gdzie wina lśni krew..." ;-)
...ale poezja...:-)
Między wargą a czarą, gdzie wina lśni krew..." ;-)
...ale poezja...:-)
widać weekend nadchodzi! zaczynamy świntuszyć? Ela, bardzo poetycko!!! Przez Ciebie nie będę mógł pracowac i mie szefowa opier...! :D
...a kto zaczął?... ja tylko dokończyłam...:p
...zarzuć szefowej ładnym kawałkiem, to się babeczka wzruszy i może do serca przytuli...;-)
...zarzuć szefowej ładnym kawałkiem, to się babeczka wzruszy i może do serca przytuli...;-)
Poezja poezją a życie życiem;-). Koniec tej "mojej" poezji był opłakany, bo wyglądał tak http://z-ne.pl/gt,zdjecie,1613 3.html., do Kuźnic jeszcze daleko a ja już wyglądałam jak zmokła kura:D
rolfie...
odezwij się, bo zaczynam się martwić...nie chcę mieć Cię na sumieniu...no chyba, że skorzystałeś z mojej rady ;-)
odezwij się, bo zaczynam się martwić...nie chcę mieć Cię na sumieniu...no chyba, że skorzystałeś z mojej rady ;-)