Zakopane — portal z-ne.pl
Fotografia — Zakopane

Aktualności · Tatry i Podhale

Fotografia

Bocian

11 wpisów. Archiwum — bez odpowiedzi.

zenek
Ładne zdjęcie.Miałem szansę zrobić zdjęcie takiemu samemu bocianowi na Dunajcu, ale akumulatorek aparatu odmówił posłuszeństwa.Pozdrawiam.
zenek
Ale pogoda była słoneczna bez deszczu.
ewalina
Ja takiego (w słonecznej pogodzie) też widziałam i mimo iż kierowca busa zatrzymał pojazd (w drodze do Chochołowskiej), to bocian był szybszy, no i zdjęcia nie mam.:-)
RaffalM
Gdzie zrobione jest to zdjęcie? Czy może w Czerwonym Klasztorze? Dwa razy w życiu widziałem czarnego bociana i oba w jednym miejscu: na Dunajcu w Czerwonym Klasztorze.
rolf
ewa nie martw się. zdjęcia nie ma, ale może bocian odfrunął, żeby coś Ci przynieść? :D
ewalina
rolfie, ja go widziałam chyba ze dwa lata temu, więc chyba się na mnie obraził:D;-).
RaffalM
Może te czarne nie noszą?:-)
gosc
...noszą, ale czarne dzieci.
rolf
ewo, raczej się nie obraził. wróżę, że dźwiga większy (liczniejszy) pakunek. :D darz bór ;-)
ewalina
rolfie,
a z czego wróżysz?;-), z fusów po kawie czy ze szklanej kuli?:p;-). Ten ze zdjęcia ma gniazdo w Witowie, a więc do mnie ma daleko, bliżej do Ciebie:D, uważaj;-)

Rafale,
noszą, i białe i czarne...ale żerek dla swoich dzieci:D

gosc,
...dzieci mają białe, dopiero jak dorosną to mają czarne...pióra a nie charaktery:p;-)
rolf
wróżę z czego się da. teraz wahadełko. u mnie już bywał. nie trać nadziei. przyfrunie, z ładunkiem, na pewno :D . Pozdrawiam bardzo serdecznie i trzymam kciuki ;-)